Faciliteiten en Diensten:

Vliegveld 16Hoven biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om het verblijf van passagiers zo comfortabel en handig mogelijk te maken. Enkele van de belangrijkste faciliteiten en diensten die typisch beschikbaar zijn op Vliegveld 16Hoven zijn:

  1. Winkels en Duty-Free: Diverse winkels en duty-free outlets bieden een assortiment aan producten, waaronder souvenirs, kleding, parfums, elektronica en meer.
  2. Eetgelegenheden en Cafés: Verschillende restaurants, cafés en snackbars zijn beschikbaar voor passagiers om te genieten van diverse maaltijden, snacks en drankjes voor of na hun vlucht.
  3. Parkeermogelijkheden: Het vliegveld biedt verschillende parkeermogelijkheden, waaronder kort parkeren voor ophalen en wegbrengen, evenals lang parkeren voor langere verblijven.
  4. Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven zijn aanwezig op het vliegveld, zodat passagiers gemakkelijk een voertuig kunnen huren voor hun verdere reizen.
  5. Loungefaciliteiten: Voor passagiers met bepaalde lidmaatschappen of voor diegenen die voorrangstoegang hebben, zijn er lounges beschikbaar met comfortabele zitplaatsen, gratis wifi, snacks en drankjes.
  6. Geldautomaten en Wisselkantoren: Verschillende geldautomaten en wisselkantoren zijn beschikbaar voor het wisselen van valuta of voor het opnemen van contant geld.
  7. Toegankelijkheid: Het vliegveld biedt faciliteiten voor mindervalide passagiers, zoals rolstoeltoegankelijke voorzieningen, aangepaste toiletten en assistentie op aanvraag.
  8. Veiligheids- en Beveiligingsdiensten: Het vliegveld heeft beveiligingscontroles en veiligheidsmaatregelen om een veilige reisomgeving te waarborgen voor alle passagiers en bezoekers.
  9. Informatiebalies: Er zijn informatiebalies beschikbaar waar passagiers terechtkunnen voor hulp, reisinformatie, plattegronden van het vliegveld en andere vragen.
  10. Wifi en Oplaadpunten: Gratis wifi is meestal beschikbaar op het vliegveld, samen met oplaadpunten voor elektronische apparaten.

De specifieke faciliteiten en diensten kunnen variëren op basis van de grootte van het vliegveld, beschikbare ruimte en andere factoren, maar over het algemeen bieden moderne luchthavens zoals Vliegveld 16Hoven een breed scala aan voorzieningen om aan de behoeften van reizigers te voldoen.